AGENDA CONFERINŢEI

O zi plină de educație, motivație, inspiraţie şi networKING!

Bing Gordon spune că “viaţa e ca un joc de şah în care nu vrei să iroseşti o mutare bună”.
O mutare bună în vânzări este o reuşită de moment, însă un sistem care te învaţă cum să îţi gândeşti toate mutările viitoare este un succes garantat. Întrebarea se transformă din “Dacă..?”, în “Când..?”.

O singură mutare îţi poate deschide acum uşa către o nouă filosofie de vânzări şi automat către obiectivul tău: să ajungi la clienţi noi. Dincolo de ușa evenimentului nostru vei găsi mixul perfect dintre teorie și practică, pe Jeffrey Gitomer, Andrei Dunuță, pe Mihai Morar și mulți alți experți în vânzări, 1000+ participanți, networking valoros și energie faină.

E o mutare bună pe care nu vrei să o iroseşti și o agendă pe care nu poți să nu o parcurgi. Și o conferință la care nu poți să nu vii sau… alegi să rămâi la același nivel în business şi vânzări? 🙂

10:30 - 11:30

Înregistrare & Welcome NetworKING

11:30 - 12:00

Deschidere cu Mihai Morar

Prezentare a detaliilor logistice & organizatorice de care ai nevoie.

12:00 - 13:00

Andrei Dunuță - Prezentare strategii de vânzare

O oră cu Andrei Dunuță despre mindsetul de campion, traseul omului de la Pion la CAMPION și generarea de relații autentice în vânzări.

13:00 - 14:00

Jeffrey Gitomer - Prezentare strategii de vânzare

O prezentare de ȘAH MAT cu Jeffrey Gitomer, The King of Sales, despre principiile pentru creșterea vânzărilor și pașii strategici pentru aplicarea lor.

14:00 - 15:00

Pauză de masă și NetworKING

Pentru că dragostea trece prin stomac şi noi vrem să te îndrăgosteşti iremediabil de această zi, întrerupem programul educativ pentru a savura gustări delicioase și o porție binemeritată de socializare.

15:00 - 16:00

Panel de întrebări cu directori de vânzări

O scenă, peste 3 experți în domeniu, zeci de întrebări și răspunsuri #neconvenționale despre bunele practici din domeniul vânzărilor.

16:00 - 16:30

Pauză de NetworKING

Pauză de socializare şi savurare de snack-uri apetisante, dulci şi sărate. Iar dacă energia scade, cafeaua sigur o să vă ţină fresh până la final.

16:30 - 17:30

Panel de întrebări cu Jeffrey Gitomer

Jeffrey va răspunde la cele mai relevante și comune întrebări dintre cele trimise de voi în secțiunea Ask Jeffrey de mai jos.

17:30 - 18:00

Pauză de NetworKING

Pauză pentru savurare de snack-uri, cafea si socializare, pentru că nimic nu bate o discuție faină între oamenii de vânzări si business.

18:00 - 19:00

Jeffrey Gitomer – Arta de a fi recomandabil

O oră memorabila în care descoperi cum își doresc clienții să fie tratați și ce îl face pe pe un om de vânzări recomandabil.

19:00+

NetworKING

Study all day, have fun all night!

THE KINGS WHO’LL BE SPEAKING

Faceţi cunoştinţă cu cei mai performanţi oameni din domeniu şi cu line-up-ul de excepţie format din antreprenori, directori şi manageri care vă vor răspunde curiozităților din lumea vânzărilor.

Jeffrey Gitomer

“Diferenţiază-te prin valoare sau mori prin preţ.”

Trainerul nr 1 din SUA, facilitatorul celui mai apreciat program de vânzări din lume şi unul dintre cei mai bine vânduţi 5 autori de cărţi de vânzări din toate timpurile.

Andrei Dunuță

“În meciul vânzărilor relaţia bate tranzacţia.”

Trainerul preferat al brandurilor de prestigiu, care de 14+ ani antrenează oameni de vânzări, îi direcţionează către performanță şi schimbă mentalităţi şi vieţi.

Mihai Morar

“Vocea este viitorul.”

Una dintre cele mai recognoscibile voci care trezesc România în fiecare dimineaţă, un etalon în radioul românesc şi un trendsetter prin podcastul “Fain & Simplu”.

ASK JEFFREY A QUESTION!

Cele mai simple întrebări conduc la cele mai interesante conștientizări. Învață de la un Campion cum să devii și tu Campion, adresându-i orice curiozitate sau întrebare. Pe cele mai comune și relevante le vom include în Panelul dedicat acestui subiect.

ASK SALES DIRECTORS A QUESTION!

Cu experiența în buzunar și cu mintea deschisă, directorii de vânzări vor răspunde la cele mai arzătoare întrebări ale momentului din lumea vânzărilor. Tot ce îți rămâne ție de făcut este să…întrebi, iar noi le vom aborda pe cele mai interesante în Panelul dedicat lor.

1000+ PARTICIPANȚI VOR FI AICI!
Hai și tu cu echipa ta, cu prietenii sau colegii tăi!

Ne dăm întâlnire la ONE club, locul unde îți vei găsi inspirația pentru o nouă abordare în vânzări.
Dispunem de locuri de parcare gratuite, așa că singura ta grijă va fi să-ți pregătești ținuta alb-negru, agenda să fie la purtător și mintea deschisă pentru jocul vânzărilor.

Conectează-te la mințile creative și curajoase din vânzări care vor sa îți spună toate secretele pentru a face trecerea de la Pion la CAMPION!

Coș