O MUTARE DE ȘAH MAT ÎN VÂNZĂRI!

Fă mutarea de ȘAH MAT și asigură-ți ție sau întregii echipe de vânzări locul la eveniment!

Iată 6 motive pentru a pune conferința pe lista de TO DO

Oportunitate unică

Este singura conferință din România dedicată oamenilor de vânzări, locul unde arta se întâlnește cu strategia și tactica.

Față în față cu Regele Vânzărilor

Este șansa de a face cunoștință cu regele de pe cea mai mare tablă de șah a lumii: cea a vânzărilor. Jeffrey Gitomer vine în România să ne învețe să dăm Șah Mat!

Lideri de top din industrie

Vei avea acces la know how-ul elitei din domeniul vânzărilor, reprezentanți ai brandurilor care au reușit să facă istorie prin abordarea lor.

Educație și motivație

Agenda se concentrează pe sprijinirea ta ca om de vânzări pentru a face trecerea de la banal la genial, de la PION la CAMPION în vânzări.

Informație relevantă

Vei primi sfaturi 100% practice, cu rezultate dovedite și strategii testate, pe care le poți aplica chiar din a 2-a zi dupa Conferință.

NetworKING de calitate

Ai șansa de a cunoaște top performerii, persoane inovatoare, cu influență și viziune, gata să ducă relația profesională dincolo de sala conferinței.

TE COSTĂ MAI MULT SĂ NU FII AICI! 😊

Și te-ar costa de 20 de ori mai mult să petreci același număr de ore cu Jeffrey Gitomer pe cont propriu. Ți-am creat cel mai profitabil context de învățare, la propriu și la figurat.
Toate locurile pentru prima ediție a conferinței au devenit SOLD OUT în 3 săptămâni de la lansare, așa că alege pachetul ideal pentru evoluția ta. Nu lăsa pe mâine ce poți rezerva azi!

BASIC
PACK

Preț / 1-2 persoane

1400 RON / bilet

TEAM
PACK

Preț / Grup de 3+ persoane

1300 RON / bilet

BUSINESS
PACK

Preț / Grup de 5+ persoane

1200 RON / bilet

⚠️ Reducerea se aplică înainte de finalizarea comenzii, în funcție de numărul de bilete selectat.

* Prețul biletului include TVA.

** Biletul include accesul la toate prezentările incluse în program, pauza de masă, pauzele de cafea, băuturi non-alcoolice, accesul la materialele și prezentările speakerilor incluși în program.

*** În cazul în care ai nevoie de traducere putem oferi și posibilitatea de cască pentru traducere din engleză în română sau din română în engleză. Vei putea să-ți bifezi opțiunea în e-mail-ul pe care îl primești cu biletul de acces.

**** În caz de neparticipare banii nu vor fi returnaţi, însa biletul este transferabil prin comunicarea datelor de contact ale persoanei care preia participarea la eveniment.

Alege pachetul și hai să devenim, împreună  CAMPIONI ÎN VÂNZĂRI !

CE SPUN VETERANII EVENIMENTELOR MARCA ARTA DE A NU VINDE?

Investește astăzi în omul de vânzări din tine pentru un mâine de succes!
Ești doar la câteva clickuri distanță de a-ți rezerva locul la eveniment, pentru tine si echipa ta sau prietenii tai!

Coș