QUIZ GRATUIT
Tu ce piesă de şah eşti în vânzări?

În doar 5 minute vei afla care este felul tău de-a fi ca om de vânzări sau abilitatea ta principală care te ajută să câştigi jocul vânzărilor. Acţionezi precum un PION, un CAL, un NEBUN, o TURĂ, o REGINĂ sau un REGE? Descoperă ce piesă eşti şi ce strategie poţi folosi pentru a da ŞAH MAT competiţiei!

Cum te ajută quiz-ul?

Vânzările sunt ca un joc de şah unde fiecare mutare contează. Atât în vânzări, cât şi în şah, este esențial să anticipezi mișcările adversarului (clientului) și să te pregătești în consecință, să fii strateg şi să îţi joci piesele „ca la carte”. Asta dacă vrei să dai ŞAH MAT.


Aşa cum fiecare piesă de şah are personalitatea ei şi mutările caracteristice, fiecare om de vânzări are o anumită atitudine dominantă, un fel de-a fi care îi defineşte stilul de a face vânzări şi automat, rezultatele. Surprinzător sau nu, TU eşti O PIESĂ DE ŞAH.

Rămâne să descoperi:

Ce piesă de șah ești și cum se traduce piesa ta în jocul vânzărilor? Cum poți să-ți amplifici strategia care este în acord cu felul tău de-a fi? Cu alte cuvinte: după ce principiu de mindset să te ghidezi, ce lecție poți învăța de la piesă și ce mutare adică strategie de vânzări poți aplica și tu chiar de mâine?

Piese sah

Cum funcționează quiz-ul?

7 întrebări cu variante de răspuns

Quiz-ul are 7 întrebări cu 6 variante de răspuns, dintre care poţi alege o singură variantă, cea care este mai apropiată de stilul tău de a vinde. Dacă ai greşit răspunsul, atunci te poţi oricând întoarce la întrebarea anterioară.

Rezultatul pe loc, gratuit

După finalizarea quiz-ului vei primi rezultatul atât în pagina website-ului, cât şi pe adresa ta de e-mail. Vei afla în funcţie de atitudinea ta dominantă ce piesă de şah eşti pe tabla vânzărilor şi care sunt paşii următori care te vor ajuta în carieră. Plus o surpriză.

Arată quiz-ul şi prietenilor tăi

Distribuirea quiz-ului este doar la un click distantă. O poţi face pe reţelele tale de social media sau folosind orice alt canal de comunicare. Şi nu uita să ne acorzi steluţe dacă te-ai distrat, amuzat şi dacă ai şi învăţat ceva nou din quiz-ul nostru.

Totul e bine când se termină cu ŞAH MAT
Şi cu un share!

367 oameni au făcut deja testul

Quiz realizat de

Arta de a NU vinde®

Arta de a NU vinde® by Andrei Dunuță este brandul care şi-a propus să schimbe vânzările în România şi România prin vânzări. Reuşim să ne îndeplinim misiunea printr-o abordare #neconvențională, bazată pe jocuri, exerciţii şi provocări, îmbinând teoria şi practica, educaţia şi distracţia, motivaţia şi inspiraţia, totul într-un cadru safe, relaxant şi amuzant. Dacă şi tu crezi că antrenamentul bate talentul, atunci te invităm să intri în Comunitatea oamenilor #neconvenţionali şi autentici, viitori lideri în domeniul vânzărilor şi să descoperi toate experienţele ADNV.

Andrei Dunuta

Copyright ADNV © 2024