Pe tabla vânzărilor

EŞTI CAL! 


În lumea competitivă a vânzărilor foloseşte agilitatea CALULUI! 😉

Banner - rezultat - ce piesa de sah esti
cal-negru
Pe tabla vănzărilor ești un pion, pe cale de a deveni un campion

Cum se traduce CALUL în vânzări?

CALUL este conștiinciosul care iubește perfomanța!

Calul este singura piesă care poate muta la începutul jocului, înainte să fie mutat vreun pion. Mutarea calului este neobișnuită din două motive. În primul rând, mutarea permisă de piesă este în formă de L, aşadar schimbă culoarea câmpului pe care se află la fiecare mutare. În al doilea rând, calul sare peste piesele care se găsesc între câmpul de plecare și cel de sosire. Este singură piesă care poate face acest lucru.

Calul este muncitor, conştiincios şi iubeşte performanţa. Este omul de vânzări care a înţeles deja un principiu inovativ din Şcoală Nouă de Vânzări: dacă antrenament nu e, nici vânzare nu e. Aşadar îşi perfecţionează tehnicile învăţând să sară peste orice obstacol aka obiecţie a potenţialului client, astfel încât vânzarea să se transforme într-una sigură şi uşoară.

Află 1 principiu din mindsetul CALULUI!

Scuzele omoară performanţa! Nu devii mare în vânzări într-o zi, ci zi de zi.

Exact ca atunci când faci sport, va exista un moment în care o să îţi vină să renunţi. Pentru că antrenamentul e greu, pentru că efectele nu se văd pe loc, pentru că e mai fun să pierzi timpul pe internet sau la televizor. Reţine însă asta: contului tău bancar nu îi pasă de scuzele tale la final de lună!

Descoperă 1 lecţie de vânzări de la CAL!

Antrenamentul bate talentul!

Se spune că doar 7% dintre vânzători sunt nativi, iar restul de 93% au învățat să facă vânzări prin antrenament constant. Crezi că sportivii de performanţă sunt buni pentru că se nasc buni? Nu. Iată un principiu care se aplică perfect şi în vânzări: antrenamente uşoare înseamnă meciuri grele, antrenamente grele înseamnă meciuri uşoare. Cu alte cuvinte, cu cât te antrenezi mai mult în particular, să zicem că faci role play client-vânzător şi îţi pregăteşti în avans posibilele obiecţii, cu atât îţi va fi mai uşor pe teren, la întâlnirea propriu-zisă cu potenţialul client. Antrenamentul bate talentul, dar nu în orice condiţii, aşa că ai grijă să fie un antrenament relevant ca să nu devii foarte bun…la a acţiona greşit.

Aplică şi tu 1 mutare de MAT din strategia CALULUI!

Vânzarea începe când ​clientul spune „NU!”. Cei mai mulţi se opresc în acest punct. Cât de des ai auzit că nu există buget pentru a cumpăra sau că preţul e prea ridicat?

Uite o idee pe care o poţi aplica chiar de mâine:
Construieşte-ţi comunicarea cu prospectul astfel încât până ajungeţi la subiectul „preţ”, el deja să ştie:

1. Ce câștigă din această achiziție;

2. Ce diferențiatori ai tu față de competiție;

3. Care e valoarea reală a produsului sau serviciului;

4. Ce spun alții care au cumpărat deja.

În acest mod, vei preveni obiecţia legată de preţ.


Cucereşte-ţi clientul cu toate piesele de ŞAH!

Cum ar fi să cunoşti toate elementele de mindset, toate lecţiile şi mutările strategice ale CALULUI care să îţi maximizeze rezultatele la nivelul la care tu te afli acum? Şi cum ar fi să descoperi abilităţile pe care le mai ai de dezvoltat şi tehnicile care te-ar ajuta să treci la nivelul următor în vânzări? Drumul de la PION la CAMPION trece prin…toate piesele de şah. Află că nu există o piesă mai bună sau mai rea, ele sunt diferite, se completează şi joacă împreună pentru acelaşi obiectiv: ŞAH MAT pe tabla vânzărilor!

Cucereste clientul
Masterclass PION

MASTERCLASS ONLINE – DE LA PION LA CAMPION ÎN VÂNZĂRI

De la PION la CAMPION în vânzări” este singurul masterclass de vânzări de la A la Z care rezolvă provocările de astăzi şi de mâine ale oamenilor de vânzări. Te trece prin toate etapele pe care nu ţi le spune nimeni: pregătire – prospectare – poziţionare – abordare directă – prevenire şi rezolvare de obiecții – dezvoltare de relaţii – creştere a numărului de recomandări şi multe altele. Nu doar că vei face mai multe vânzări și vei câştiga mai mulți bani, ci te vei transforma într-un CAMPION în vânzări şi un Om (cu O mare). 

CONŢINUT

Masterclassul îmbină teoria cu practica: strategii inovative din Şcoala Nouă de Vânzări, exemple şi instrumente pentru creşterea performanţei, provocări şi exerciţii pentru antrenarea abilităţilor, quiz-uri pentru testarea cunoştinţelor. 

TRAINER

Andrei Dunuță este fondatorul Arta de a NU vinde® şi singurul trainer din România certificat de Jeffrey Gitomer (autorul bestsellerului „Biblia Vânzărilor” și unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de vânzări din toate timpurile).

ACCES

Poţi urma cursul online de acasă, de la birou, din vacanţă, practic de oriunde ai o conexiune la internet. Îl parcurgi în ritmul tău şi îți alegi propriul mediu de învățare. Ai acces pe viaţă la cursul actual şi la toate actualizările viitoare. 

CE PRIMEŞTI CONCRET: 

– 1 program Full Learning în cadrul căruia vei afla tot ce ai nevoie să ştii despre vânzări dintr-un singur loc;

– 1 comunitate de networKING pentru a primi suport, a schimba experiențe și a dezvolta relații: acces la un Grup Privat;

– 1 live/lună pentru actualizări şi tendinţe în vânzări, pentru oferirea de resurse suplimentare chiar și după finalizarea cursului;

– Bonusuri educaționale surpriză la achiziţionare;

– Oferte speciale pentru continuarea călătoriei de învățare și antrenament cu Arta de a NU vinde®. 

ce primesti concret

PENTRU CĂ AI DOVEDIT CĂ VREI SĂ FII CAMPION ÎN VÂNZĂRI, PRIMEŞTI UN CADOU DIN PARTEA NOASTRĂ!

Primești 300 lei pe care îi poți folosi la achiziționarea masterclassului „De la PION la CAMPION în vânzări”.  

Îți poți consuma cadoul o singură dată, în primele zile după lansarea oficială. Te vom anunţa cu prioritate atunci când va avea loc lansarea pentru că locurile sunt limitate!

Codul unic pentru voucherul tău îl ai deja pe mail-ul cu care te-ai înscris pentru a realiza quiz-ul „Tu ce piesă de şah eşti în vânzări?”

Totul e bine când se termină cu ŞAH MAT
Şi cu un share!

Quiz realizat de

Arta de a NU vinde®

Arta de a NU vinde® by Andrei Dunuță este brandul care şi-a propus să schimbe vânzările în România şi România prin vânzări. Reuşim să ne îndeplinim misiunea printr-o abordare #neconvențională, bazată pe jocuri, exerciţii şi provocări, îmbinând teoria şi practica, educaţia şi distracţia, motivaţia şi inspiraţia, totul într-un cadru safe, relaxant şi amuzant. Dacă şi tu crezi că antrenamentul bate talentul, atunci te invităm să intri în Comunitatea oamenilor #neconvenţionali şi autentici, viitori lideri în domeniul vânzărilor şi să descoperi toate experienţele ADNV.

Andrei Dunuta

Copyright ADNV © 2024