Pe tabla vânzărilor

EŞTI NEBUN! 


Fii NEBUN de bun în a găsi soluții creative și neconvenționale!

Banner - rezultat - ce piesa de sah esti
nebun-negru
Pe tabla vănzărilor ești un pion, pe cale de a deveni un campion

Cum se traduce NEBUNUL în vânzări?

NEBUNUL este rebelul, creativul şi neconvenţionalul din vânzări! 

Nebunul este o piesă importantă în jocul de şah, de foarte multe ori influenţând rezultatul partidei. El are aproximativ aceeaşi valoare ca şi calul, însă totul depinde de poziţia de pe tablă. Nebunul poate muta oricâte pătrățele, dar numai pe diagonală. Câștigă în putere spre sfârșitul jocului, pentru că numărul de piese scade și astfel se eliberează linii de atac pentru el.

Nebunul este omul de vânzări care abordează vânzările dintr-o perspectivă diferită. Are o intuiție puternică în legătură cu nevoile și dorințele clienților, un curaj nebun de a-şi asuma riscuri şi un entuziasm contagios. Este un giver prin excelenţă şi un bun strateg care găseşte cele mai rapide căi către obiective, întotdeauna pe diagonală.  

Află 1 principiu din mindsetul NEBUNULUI!

AtiTUdine de giver!

În toate abordările, omul din Şcoala Veche de Vânzări pune accentul pe ceea ce are el de vândut, nu pe ceea ce clientul are de câştigat. Aşadar vânzarea e despre el, nu despre clienţi. Omul de vânzări din Şcoala Nouă aka Nebunul pune accent pe valoarea pe care o poate oferi şi nu o condiţionează în funcţie de contract. O oferă înainte să fie cerută şi câştigă astfel încrederea prospecților. 

Descoperă 1 lecţie de vânzări de la NEBUN!

Oferă valoare înainte de a face vânzare!

S-a schimbat paradigma vânzărilor. Vânzătorul (omul din Şcoala Veche de Vânzări) este considerat agresiv şi insistent. Îl dai afară pe uşă şi îţi intră pe geam. Omul de vânzări din Şcoala Nouă este prietenos şi darnic. Îţi vine să-l inviţi la un ceai şi să chemi şi vreo 2-3 prieteni să-l vadă.

Diferenţa constă în a oferi valoare, înainte de a cere, înainte de a vinde. De fapt, nici măcar nu mai vinzi tu, ci cumpără ei singuri. Vezi cum s-a schimbat poziţionarea omului de vânzări? Acum că ai înţeles acest aspect, eşti pregătit să laşi în spate vânzarea directă, monotonă, lipsită de conexiune şi bineînţeles de valoare?

Nebun

Aplică şi tu 1 mutare de MAT din strategia NEBUNULUI!

Pune-te în fața clienţilor care pot spune „DA!” şi oferă valoare prima dată. Ce înseamnă concret să oferi valoare? Adică să pui pe masă un strop din expertiza ta, din produsul sau serviciul tău. Poate fi chiar şi la nivel de informaţie utilă, sfat, recomandare sau contact. Important este să fie valoros pentru el cu adevărat şi nu doar să fie valoros din perspectiva ta. Uite cum poți aplica pe loc:

1. Fă o listă de subiecte care ar fi de interes pentru potenţialii tăi clienţi;

2. Întoarce-te la nevoile şi dorinţele lor şi inspiră-te de acolo.

Apoi gândeşte-te sub ce formă ai putea să livrezi aceste informaţii. Le poţi strecura în conversaţie? Cum ar suna? Le poţi aduna într-un E-book pe care să îl oferi gratuit? Le poţi pune într-un webinar live? Le poţi aşeza într-un articol pe care să îl trimiţi printr-un newsletter oamenilor care s-au abonat în prealabil pentru a fi în contact cu noutăţile pieţei? Le poţi transforma într-un eveniment offline?

Sky is your limit. Idei există. Important e ca tu să le găseşti pe cele mai relevante pentru ei.

Cucereşte-ţi clientul cu toate piesele de ŞAH!

Cum ar fi să cunoşti toate elementele de mindset, toate lecţiile şi mutările strategice ale NEBUNULUI care să îţi maximizeze rezultatele la nivelul la care tu te afli acum? Şi cum ar fi să descoperi abilităţile pe care le mai ai de dezvoltat şi tehnicile care te-ar ajuta să treci la nivelul următor în vânzări? Drumul de la PION la CAMPION trece prin…toate piesele de şah. Află că nu există o piesă mai bună sau mai rea, ele sunt diferite, se completează şi joacă împreună pentru acelaşi obiectiv: ŞAH MAT pe tabla vânzărilor!

Cucereste clientul
Masterclass PION

MASTERCLASS ONLINE – DE LA PION LA CAMPION ÎN VÂNZĂRI

De la PION la CAMPION în vânzări” este singurul masterclass de vânzări de la A la Z care rezolvă provocările de astăzi şi de mâine ale oamenilor de vânzări. Te trece prin toate etapele pe care nu ţi le spune nimeni: pregătire – prospectare – poziţionare – abordare directă – prevenire şi rezolvare de obiecții – dezvoltare de relaţii – creştere a numărului de recomandări şi multe altele. Nu doar că vei face mai multe vânzări și vei câştiga mai mulți bani, ci te vei transforma într-un CAMPION în vânzări şi un Om (cu O mare). 

CONŢINUT

Masterclassul îmbină teoria cu practica: strategii inovative din Şcoala Nouă de Vânzări, exemple şi instrumente pentru creşterea performanţei, provocări şi exerciţii pentru antrenarea abilităţilor, quiz-uri pentru testarea cunoştinţelor. 

TRAINER

Andrei Dunuță este fondatorul Arta de a NU vinde® şi singurul trainer din România certificat de Jeffrey Gitomer (autorul bestsellerului „Biblia Vânzărilor” și unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de vânzări din toate timpurile).

ACCES

Poţi urma cursul online de acasă, de la birou, din vacanţă, practic de oriunde ai o conexiune la internet. Îl parcurgi în ritmul tău şi îți alegi propriul mediu de învățare. Ai acces pe viaţă la cursul actual şi la toate actualizările viitoare. 

CE PRIMEŞTI CONCRET: 

– 1 program Full Learning în cadrul căruia vei afla tot ce ai nevoie să ştii despre vânzări dintr-un singur loc;

– 1 comunitate de networKING pentru a primi suport, a schimba experiențe și a dezvolta relații: acces la un Grup Privat;

– 1 live/lună pentru actualizări şi tendinţe în vânzări, pentru oferirea de resurse suplimentare chiar și după finalizarea cursului;

– Bonusuri educaționale surpriză la achiziţionare;

– Oferte speciale petru continuarea călătoriei de învățare și antrenament cu Arta de a NU vinde®. 

ce primesti concret
Nebun

PENTRU CĂ AI DOVEDIT CĂ VREI SĂ FII CAMPION ÎN VÂNZĂRI, PRIMEŞTI UN CADOU DIN PARTEA NOASTRĂ!

Primești 300 lei pe care îi poți folosi la achiziționarea masterclassului „De la PION la CAMPION în vânzări”.  

Îți poți consuma cadoul o singură dată, în primele zile după lansarea oficială. Te vom anunţa cu prioritate atunci când va avea loc lansarea pentru că locurile sunt limitate!

Codul unic pentru voucherul tău îl ai deja pe mail-ul cu care te-ai înscris pentru a realiza quiz-ul „Tu ce piesă de şah eşti în vânzări?”

Totul e bine când se termină cu ŞAH MAT
Şi cu un share!

Quiz realizat de

Arta de a NU vinde®

Arta de a NU vinde® by Andrei Dunuță este brandul care şi-a propus să schimbe vânzările în România şi România prin vânzări. Reuşim să ne îndeplinim misiunea printr-o abordare #neconvențională, bazată pe jocuri, exerciţii şi provocări, îmbinând teoria şi practica, educaţia şi distracţia, motivaţia şi inspiraţia, totul într-un cadru safe, relaxant şi amuzant. Dacă şi tu crezi că antrenamentul bate talentul, atunci te invităm să intri în Comunitatea oamenilor #neconvenţionali şi autentici, viitori lideri în domeniul vânzărilor şi să descoperi toate experienţele ADNV.

Andrei Dunuta

Copyright ADNV © 2024