Pe tabla vânzărilor

EŞTI PION! 


În lumea marilor jocuri, fii PIONUL care devine CAMPION! 😉

Banner - rezultat - ce piesa de sah esti
Esti un pion
Pe tabla vănzărilor ești un pion, pe cale de a deveni un campion

Cum se traduce PIONUL în vânzări? 

PIONUL este Juniorul cu poftă de educaţie!

Chiar dacă Pionul poate părea o piesă banală în deschiderea partidei de șah, are şansa să devină cea mai valoroasă la finalul ei. Este singura piesă care se poate transforma în Regină şi a cărei valoare creşte de la 1 punct la 9 puncte. Acesta este şi obiectivul Pionului, obiectiv la care ajunge mergând uşor şi calculat, doar înainte, niciodată în spate, capturând piesele adversarilor. 

Dacă eşti PION înseamnă că eşti la început de carieră, structurat şi focusat pe obiectivul tău, calculat şi consecvent în acţiuni, pasionat de domeniu şi însetat de cunoaştere. Ai nevoie de mentori care să te inspire, să te motiveze şi să te înveţe. Îţi doreşti să evoluezi de la PION la CAMPION şi eşti conştient că educaţia constantă şi relevantă este cheia.  

Află 1 principiu din mindsetul PIONULUI!

Nu este important SĂ ÎNCHIZI O VÂNZARE, este important să înţelegi DE CE.  

Nu este o tragedie să PIERZI O VÂNZARE, este o tragedie să nu înţelegi DE CE.   

 Pentru a fi campion în vânzări e nevoie să fii pregătit să accepţi rezultatul, să fii curios în legătură cu ce a funcţionat sau nu şi să fii dispus să îţi perfecţionezi sau ajustezi tehnica. 

Principiu de mindset Pion

Descoperă 1 lecţie de vânzări de la PION!

EDUCAŢIE – EDU CA ŢIE să îţi fie bine!

Dacă vrei să câștigi mai mult, e nevoie să înveți mai mult. Pentru că oamenii rar stagnează, ei merg ori în sus, ori în jos. Dacă simţi că nu mai ai nimic de învăţat, ai primit ŞAH MAT din start!

Aşa că fii consecvent în educarea ta şi învaţă ceva nou în fiecare zi. Poţi să citeşti două articole la cafeaua de dimineaţă, să asculţi o oră pe zi un audiobook, să urmăreşti un podcast, să vizionezi un webinar şi să închei seara cu 5-10 pagini de lectură. Astăzi nu mai ai nicio scuză. Dacă ai ales şi sursele relevante, ce te mai poate opri?!

mutare stategie PION
Mutare din stategia PION

Aplică şi tu 1 mutare de MAT din strategia PIONULUI!

Vrei să fii cu adevărat bine echipat pentru a face o vânzare? Atunci discută cu cel puţin 10-15 clienţi de-ai companiei pentru a afla:

1. Care a fost DE CE-ul clientului din spatele achiziţiei;

2. Care e valoarea pe care produsul sau serviciul i-o aduce;

3. Cum foloseşte produsul sau serviciul;

4. Care au fost barierele înainte să accepte oferta.

Este cel mai bun prin „training” pentru că te ajută să îţi gândeşti mutările în avans. Vei înţelege nevoile şi dorinţele, aşteptările şi temerile potenţialilor clienţi şi vei veni în întâmpinare cu beneficii şi garanţii care fac vânzarea sigură.

Cucereşte-ţi clientul cu toate piesele de ŞAH!

Cum ar fi să cunoşti toate elementele de mindset, toate lecţiile şi mutările strategice ale PIONULUI care să îţi maximizeze rezultatele la nivelul la care tu te afli acum? Şi cum ar fi să descoperi abilităţile pe care le mai ai de dezvoltat şi tehnicile care te-ar ajuta să treci la nivelul următor în vânzări? Drumul de la PION la CAMPION trece prin…toate piesele de şah. Află că nu există o piesă mai bună sau mai rea, ele sunt diferite, se completează şi joacă împreună pentru acelaşi obiectiv: ŞAH MAT pe tabla vânzărilor!

Cucereste clientul
Masterclass PION

MASTERCLASS ONLINE – DE LA PION LA CAMPION ÎN VÂNZĂRI

De la PION la CAMPION în vânzări” este singurul masterclass de vânzări de la A la Z care rezolvă provocările de astăzi şi de mâine ale oamenilor de vânzări. Te trece prin toate etapele pe care nu ţi le spune nimeni: pregătire – prospectare – poziţionare – abordare directă – prevenire şi rezolvare de obiecții – dezvoltare de relaţii – creştere a numărului de recomandări şi multe altele. Nu doar că vei face mai multe vânzări și vei câştiga mai mulți bani, ci te vei transforma într-un CAMPION în vânzări şi un Om (cu O mare). 

CONŢINUT

Masterclassul îmbină teoria cu practica: strategii inovative din Şcoala Nouă de Vânzări, exemple şi instrumente pentru creşterea performanţei, provocări şi exerciţii pentru antrenarea abilităţilor, quiz-uri pentru testarea cunoştinţelor. 

TRAINER

Andrei Dunuță este fondatorul Arta de a NU vinde® şi singurul trainer din România certificat de Jeffrey Gitomer (autorul bestsellerului „Biblia Vânzărilor” și unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de vânzări din toate timpurile).

ACCES

Poţi urma cursul online de acasă, de la birou, din vacanţă, practic de oriunde ai o conexiune la internet. Îl parcurgi în ritmul tău şi îți alegi propriul mediu de învățare. Ai acces pe viaţă la cursul actual şi la toate actualizările viitoare. 

CE PRIMEŞTI CONCRET: 

– 1 program Full Learning în cadrul căruia vei afla tot ce ai nevoie să ştii despre vânzări dintr-un singur loc;

– 1 comunitate de networKING pentru a primi suport, a schimba experiențe și a dezvolta relații: acces la un Grup Privat;

– 1 live/lună pentru actualizări şi tendinţe în vânzări, pentru oferirea de resurse suplimentare chiar și după finalizarea cursului;

– Bonusuri educaționale surpriză la achiziţionare;

– Oferte speciale pentru continuarea călătoriei de învățare și antrenament cu Arta de a NU vinde®. 

ce primesti concret
Pion alb - negru

PENTRU CĂ AI DOVEDIT CĂ VREI SĂ FII CAMPION ÎN VÂNZĂRI, PRIMEŞTI UN CADOU DIN PARTEA NOASTRĂ!

Primești 300 lei pe care îi poți folosi la achiziționarea masterclassului „De la PION la CAMPION în vânzări”.  

Îți poți consuma cadoul o singură dată, în primele zile după lansarea oficială. Te vom anunţa cu prioritate atunci când va avea loc lansarea pentru că locurile sunt limitate!

Codul unic pentru voucherul tău îl ai deja pe mail-ul cu care te-ai înscris pentru a realiza quiz-ul „Tu ce piesă de şah eşti în vânzări?”

Totul e bine când se termină cu ŞAH MAT
Şi cu un share!

Quiz realizat de

Arta de a NU vinde®

Arta de a NU vinde® by Andrei Dunuță este brandul care şi-a propus să schimbe vânzările în România şi România prin vânzări. Reuşim să ne îndeplinim misiunea printr-o abordare #neconvențională, bazată pe jocuri, exerciţii şi provocări, îmbinând teoria şi practica, educaţia şi distracţia, motivaţia şi inspiraţia, totul într-un cadru safe, relaxant şi amuzant. Dacă şi tu crezi că antrenamentul bate talentul, atunci te invităm să intri în Comunitatea oamenilor #neconvenţionali şi autentici, viitori lideri în domeniul vânzărilor şi să descoperi toate experienţele ADNV.

Andrei Dunuta

Copyright ADNV © 2024