Pe tabla vânzărilor

EŞTI REGE! 


Fii KING în AsKING, NetworKING şi Public SpeaKING! 😉

Banner - rezultat - ce piesa de sah esti
rege-negru
Pe tabla vănzărilor ești un pion, pe cale de a deveni un campion

Cum se traduce REGELE în vânzări?

Regele este dezinvoltul născut cu microfonul în mână! 

Regele este cea mai importantă piesă din jocul de şah. Capturarea Regelui este scopul jocului, de aceea atenţia ambilor parteneri de joc se îndreaptă spre el. El poate muta în orice direcţie, dar este limitat la o singură pătrăţică. În general, Regele este considerat o piesă puternică în faza finală a partidei, când figurile grele au dispărut de pe tablă. 

Omul de vânzări – Rege este un adevărat KING în AsKING, un adept al întrebărilor inteligente și strategice care îl ajută să obţină informații esențiale despre nevoile și dorințele clienților potenţiali. Comunică în mod clar şi convingător, transmite mesaje cu impact, este carismatic şi inspirațional, un adevărat KING în networKING şi public speaKING. 

Află 1 principiu din mindsetul REGELUI!

Suntem vorbitori în public în fiecare zi! 

Deşi poate nu realizăm, noi suntem zi de zi vorbitori în public. Orice discuție care se desfăşoară între 2+ persoane intră în această categorie. Şi de fiecare dată când comunicăm ne vindem de fapt o idee, un gând, o emoţie sau o dorinţă. Într-o lume pe fast forward, să poţi să fii rapid, relevant, convingător şi memorabil este un adevărat câştig. Cu atât mai mult cu cât în primele secunde se formează percepţia despre omul de vânzări, dacă îţi place sau nu, dacă rezonezi cu el sau nu. 

Descoperă 1 lecţie de vânzări de la REGE!

Don’t Show Off, Show Interest!

Oamenilor nu le place să li se vândă, dar iubesc să cumpere – este principiul promovat de Jeffrey Gitomer, unul dintre cei mai bine vânduţi traineri de vânzări din toate timpurile. Oamenii s-au săturat de vânzarea agresivă al cărei ABC era: Always Be Closing. Astăzi ABC-ul vânzărilor este: Always Be Curious. Aşa că fii curios să descoperi ce nevoi are clientul, ce l-ar face fericit şi cum îl poţi tu ajuta. Arată că eşti interesat cu adevărat de el şi condu discuţia prin întrebări, pentru că ele sunt inima oricărei vânzări. 

Aplică şi tu 1 mutare de MAT din strategia REGELUI!

Regele nu are această poziţie doar pentru că are cunoştinţe, ci pentru că demonstrează în fiecare zi că locul lui este în frunte. Aşa şi omul de vânzări are nevoie să demonstreze că e capabil să îţi atingă obiectivele.  
Fie că vorbim despre o comunicare 1 to 1, o vânzare de pe scenă sau o discuţie la un eveniment de networKING, e important să ai în vedere un lucru: Începe cu finalul în minte.

1. Ce idee vrei să vinzi?

2. La ce conștientizare vrei să-l aduci pe prospect?

3. Ce dorești să obții la final?

4. Ce tip de pitch ar funcționa mai bine: business, edu, inspirațional, metaforic sau amuzant?

După ce ai clar finalul în minte, aplică această strategie şi rezultatele tale vor creşte: calibrează-ţi discursul în funcţie de omul din faţa ta. Stimulează emoţii prin povești, exemple, analogii şi joculeţe. Şi apelează la raţiune prin cifre, statistici, studii şi analize. De ce? Pentru că oamenii iau decizii emoţional şi le justifică raţional. 

Cucereşte-ţi clientul cu toate piesele de ŞAH!

Cum ar fi să cunoşti toate elementele de mindset, toate lecţiile şi mutările strategice ale REGELUI care să îţi maximizeze rezultatele la nivelul la care tu te afli acum? Şi cum ar fi să descoperi abilităţile pe care le mai ai de dezvoltat şi tehnicile care te-ar ajuta să treci la nivelul următor în vânzări? Drumul de la PION la CAMPION trece prin…toate piesele de şah. Află că nu există o piesă mai bună sau mai rea, ele sunt diferite, se completează şi joacă împreună pentru acelaşi obiectiv: ŞAH MAT pe tabla vânzărilor!

Cucereste clientul
Masterclass PION

MASTERCLASS ONLINE – DE LA PION LA CAMPION ÎN VÂNZĂRI

De la PION la CAMPION în vânzări” este singurul masterclass de vânzări de la A la Z care rezolvă provocările de astăzi şi de mâine ale oamenilor de vânzări. Te trece prin toate etapele pe care nu ţi le spune nimeni: pregătire – prospectare – poziţionare – abordare directă – prevenire şi rezolvare de obiecții – dezvoltare de relaţii – creştere a numărului de recomandări şi multe altele. Nu doar că vei face mai multe vânzări și vei câştiga mai mulți bani, ci te vei transforma într-un CAMPION în vânzări şi un Om (cu O mare). 

CONŢINUT

Masterclassul îmbină teoria cu practica: strategii inovative din Şcoala Nouă de Vânzări, exemple şi instrumente pentru creşterea performanţei, provocări şi exerciţii pentru antrenarea abilităţilor, quiz-uri pentru testarea cunoştinţelor. 

TRAINER

Andrei Dunuță este fondatorul Arta de a NU vinde® şi singurul trainer din România certificat de Jeffrey Gitomer (autorul bestsellerului „Biblia Vânzărilor” și unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de vânzări din toate timpurile).

ACCES

Poţi urma cursul online de acasă, de la birou, din vacanţă, practic de oriunde ai o conexiune la internet. Îl parcurgi în ritmul tău şi îți alegi propriul mediu de învățare. Ai acces pe viaţă la cursul actual şi la toate actualizările viitoare. 

CE PRIMEŞTI CONCRET: 

– 1 program Full Learning în cadrul căruia vei afla tot ce ai nevoie să ştii despre vânzări dintr-un singur loc;

– 1 comunitate de networKING pentru a primi suport, a schimba experiențe și a dezvolta relații: acces la un Grup Privat;

– 1 live/lună pentru actualizări şi tendinţe în vânzări, pentru oferirea de resurse suplimentare chiar și după finalizarea cursului;

– Bonusuri educaționale surpriză la achiziţionare;

– Oferte speciale pentru continuarea călătoriei de învățare și antrenament cu Arta de a NU vinde®. 

ce primesti concret

PENTRU CĂ AI DOVEDIT CĂ VREI SĂ FII CAMPION ÎN VÂNZĂRI, PRIMEŞTI UN CADOU DIN PARTEA NOASTRĂ!

Primești 300 lei pe care îi poți folosi la achiziționarea masterclassului „De la PION la CAMPION în vânzări”.  

Îți poți consuma cadoul o singură dată, în primele zile după lansarea oficială. Te vom anunţa cu prioritate atunci când va avea loc lansarea pentru că locurile sunt limitate!

Codul unic pentru voucherul tău îl ai deja pe mail-ul cu care te-ai înscris pentru a realiza quiz-ul „Tu ce piesă de şah eşti în vânzări?”

Totul e bine când se termină cu ŞAH MAT
Şi cu un share!

Quiz realizat de

Arta de a NU vinde®

Arta de a NU vinde® by Andrei Dunuță este brandul care şi-a propus să schimbe vânzările în România şi România prin vânzări. Reuşim să ne îndeplinim misiunea printr-o abordare #neconvențională, bazată pe jocuri, exerciţii şi provocări, îmbinând teoria şi practica, educaţia şi distracţia, motivaţia şi inspiraţia, totul într-un cadru safe, relaxant şi amuzant. Dacă şi tu crezi că antrenamentul bate talentul, atunci te invităm să intri în Comunitatea oamenilor #neconvenţionali şi autentici, viitori lideri în domeniul vânzărilor şi să descoperi toate experienţele ADNV.

Andrei Dunuta

Copyright ADNV © 2024