Pe tabla vânzărilor

EŞTI REGINĂ! 


Regina pe tronul digital – mereu la putere și mereu în centrul atenției. 😉

Banner - rezultat - ce piesa de sah esti
regina_negru
Pe tabla vănzărilor ești un pion, pe cale de a deveni un campion

Cum se traduce REGINA în vânzări?

Regina este un personaj vizionar, un model de performanță!

Regina este cea mai valoroasă piesă din jocul de şah. Ea poate să fie mutată în linie dreaptă pe orizontală, verticală sau diagonală, combinând aşadar mutările turei și pe cele ale nebunului. Datorită mobilității ei este totodată cea mai puternică piesă de șah, putând fi transferată foarte uşor în diferite părţi ale tablei de joc, unde este nevoie.

Omul de Vânzări – Regină este un lider influent în lumea digitală. Are o mare capacitate de a se adapta schimbărilor şi o viziune strategică amplă. Este conectat la o rețea vastă de profesioniști din industrie, ceea ce îi dă acces la resurse și oportunități valoroase, atât de vânzare, cât şi de creştere a brandului personal.

Află 1 principiu din mindsetul REGINEI!

Este o artă să fii prezent în toate locurile relevante!

În ziua de astăzi toată lumea este online, inclusiv clienţii tăi. Şi atunci, dacă poţi comunica printr-o singură postare cu sute sau mii de oameni, de ce să nu o faci? În plus, află că aşa cum tu îți cauţi pe Google clienții potențiali și ei te caută pe tine. Aşa că dezvoltă-ţi o reputaţie în online pentru că ea ajunge la urechile prospecților cu mult înainte de tine.

Regina

Descoperă 1 lecţie de vânzări de la REGINĂ!

Noul Cold Call este Digitalul!

Dacă în trecut singura variantă era să îi contactezi telefonic pe prospecţii tăi, astăzi poţi viza oameni și apoi te poți conecta pe LinkedIn cu ei. Îi poţi atrage prin articole de pe blog, prin clipuri încărcate pe YouTube, prin postări educaţionale şi neconvenţionale pe Facebook sau Instagram, prin clipuri amuzante pe TikTok şi aşa mai departe. Așa că dezvoltă-ți platformele sociale astfel încât atunci când cineva te găseşte, să te vadă drept valoros. Dacă îl suni sau îi transmiţi un mesaj, el deja va şti cine eşti şi te va invita cu bucurie să intri în viaţa lui. O să își dorească el să te întâlnească și să cumpere de la tine.

Aplică şi tu 1 mutare de MAT din strategia REGINEI!

Social selling nu e un mit, ci un instrument al oamenilor din Şcoala Nouă de Vânzări pentru a dezvolta relaţii într-un mod autentic şi natural, care să direcţioneze către vânzare. Îți propun să începi cu asta:

1. Realizează un research pentru a afla care sunt subiectele de interes pentru potențialii tăi clienți și începe să scrii zilnic despre asta. Nu trebuie să fie perfecte postările, dar ajută să fie constante;

2. În paralel citește despre domeniul tău, despre tendințele din online și îmbunătățește-ți abilitățile pentru a ajunge să fii TOP of the mind prin valoarea pe care o aduci oamenilor in online.

Cucereşte-ţi clientul cu toate piesele de ŞAH!

Cum ar fi să cunoşti toate elementele de mindset, toate lecţiile şi mutările strategice ale REGINEI care să îţi maximizeze rezultatele la nivelul la care tu te afli acum? Şi cum ar fi să descoperi abilităţile pe care le mai ai de dezvoltat şi tehnicile care te-ar ajuta să treci la nivelul următor în vânzări? Drumul de la PION la CAMPION trece prin…toate piesele de şah. Află că nu există o piesă mai bună sau mai rea, ele sunt diferite, se completează şi joacă împreună pentru acelaşi obiectiv: ŞAH MAT pe tabla vânzărilor!

Cucereste clientul
Masterclass PION

MASTERCLASS ONLINE – DE LA PION LA CAMPION ÎN VÂNZĂRI

De la PION la CAMPION în vânzări” este singurul masterclass de vânzări de la A la Z care rezolvă provocările de astăzi şi de mâine ale oamenilor de vânzări. Te trece prin toate etapele pe care nu ţi le spune nimeni: pregătire – prospectare – poziţionare – abordare directă – prevenire şi rezolvare de obiecții – dezvoltare de relaţii – creştere a numărului de recomandări şi multe altele. Nu doar că vei face mai multe vânzări și vei câştiga mai mulți bani, ci te vei transforma într-un CAMPION în vânzări şi un Om (cu O mare). 

CONŢINUT

Masterclassul îmbină teoria cu practica: strategii inovative din Şcoala Nouă de Vânzări, exemple şi instrumente pentru creşterea performanţei, provocări şi exerciţii pentru antrenarea abilităţilor, quiz-uri pentru testarea cunoştinţelor. 

TRAINER

Andrei Dunuță este fondatorul Arta de a NU vinde® şi singurul trainer din România certificat de Jeffrey Gitomer (autorul bestsellerului „Biblia Vânzărilor” și unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de vânzări din toate timpurile).

ACCES

Poţi urma cursul online de acasă, de la birou, din vacanţă, practic de oriunde ai o conexiune la internet. Îl parcurgi în ritmul tău şi îți alegi propriul mediu de învățare. Ai acces pe viaţă la cursul actual şi la toate actualizările viitoare. 

CE PRIMEŞTI CONCRET: 

– 1 program Full Learning în cadrul căruia vei afla tot ce ai nevoie să ştii despre vânzări dintr-un singur loc;

– 1 comunitate de networKING pentru a primi suport, a schimba experiențe și a dezvolta relații: acces la un Grup Privat;

– 1 live/lună pentru actualizări şi tendinţe în vânzări, pentru oferirea de resurse suplimentare chiar și după finalizarea cursului;

– Bonusuri educaționale surpriză la achiziţionare;

– Oferte speciale pentru continuarea călătoriei de învățare și antrenament cu Arta de a NU vinde®. 

ce primesti concret

PENTRU CĂ AI DOVEDIT CĂ VREI SĂ FII CAMPION ÎN VÂNZĂRI, PRIMEŞTI UN CADOU DIN PARTEA NOASTRĂ!

Primești 300 lei pe care îi poți folosi la achiziționarea masterclassului „De la PION la CAMPION în vânzări”.  

Îți poți consuma cadoul o singură dată, în primele zile după lansarea oficială. Te vom anunţa cu prioritate atunci când va avea loc lansarea pentru că locurile sunt limitate!

Codul unic pentru voucherul tău îl ai deja pe mail-ul cu care te-ai înscris pentru a realiza quiz-ul „Tu ce piesă de şah eşti în vânzări?”

Totul e bine când se termină cu ŞAH MAT
Şi cu un share!

QUIZ realizat de

Arta de a NU vinde®

Arta de a NU vinde® by Andrei Dunuță este brandul care şi-a propus să schimbe vânzările în România şi România prin vânzări. Reuşim să ne îndeplinim misiunea printr-o abordare #neconvențională, bazată pe jocuri, exerciţii şi provocări, îmbinând teoria şi practica, educaţia şi distracţia, motivaţia şi inspiraţia, totul într-un cadru safe, relaxant şi amuzant. Dacă şi tu crezi că antrenamentul bate talentul, atunci te invităm să intri în Comunitatea oamenilor #neconvenţionali şi autentici, viitori lideri în domeniul vânzărilor şi să descoperi toate experienţele ADNV.

Andrei Dunuta

Copyright ADNV © 2024