Pe tabla vânzărilor

EŞTI TURĂ! 


It’s Time to Sell! TURA asta stă competiţia! 😉

Banner - rezultat - ce piesa de sah esti
tura-negru
Pe tabla vănzărilor ești un pion, pe cale de a deveni un campion

Cum se traduce TURA în vânzări?

TURA este Partenerul, Protectorul şi Prietenul clientului!

Tura sau Turnul se mută pe orizontală sau pe verticală, mergând şi în faţă, dar şi în spate, ajustându-şi strategia. Asta o face pericol pentru multe piese ale adversarului (ale competiţiei). Iar dacă se află în mijlocul tablei de şah ea poate să cucerească tot ce se află în raza ei. Datorită mobilităţii ei, este cea mai puternică piesă după Regină şi totodată singura care protejează Regele prin rocadă.  

Într-o echipă de vânzări, Omul-Tură este cel care asigură stabilitatea. Te poţi baza pe el și pe cuvântul lui pentru că tot ceea ce spune că face, chiar face. Este omul care are grijă de clienţi vechi şi actuali. Îi „protejează” proactiv, le asigură un customer service impecabil, iar toate acestea duc la o reputație foarte bună a firmei, la o reputaţie foarte bună a omului de vânzări și la o fidelizare a clienţilor.

Află 1 principiu din mindsetul TUREI

Partner Not Number! Fiecare client este un partener, nu o cifră într-un raport de vânzări.

Asta e regula de aur în arta relaţionării: Tratează-l pe client cum ai vrea să fii tu tratat! Există însă o mică problemă – poate modul în care tu ai vrea să fii tratat nu este real şi modul lui. Aşadar aplică o regulă mai valoroasă decât asta, regula de platină: Tratează-l pe client cum ar vrea el să fie tratat.

Descoperă 1 lecţie de vânzări de la TURĂ!

Relaţia bate tranzacţia!

E important să faci diferenţa între „Am o relaţie cu clientul X” şi „Am un contract cu clientul X”. De cele mai multe ori avem doar un contract. Reţine însă că oamenii cumpără oameni, părăsesc sau rămân pentru oameni, recomandă experienţe şi mai ales oameni. Iar Tura ştie foarte bine asta şi ne învaţă şi pe noi care sunt mutările pe care le-am putea aplica și în vânzări. Poţi să fii persoana care aleargă după clienţi în speranţa de a-şi creşte comisionul. Sau poţi să fii acel om de vânzări care îşi întreţine relaţiile cu clienţii şi care este recomandat constant. El ajunge la succes, împlinire şi bogăţie fără să vândă în mod clasic. Tu cine vrei să fii?

Aplică şi tu 1 mutare de MAT din strategia TUREI!

Tura este expertă în arta relaţionării şi îşi investeşte resursele pentru a menţine clienţii aproape.  
De ce? Pentru că ştie 4 lucruri pe care e bine să le ştii şi tu:

1. Relaţia setează baza pentru loializarea de brand;

2. Deschide uşa pentru noi relaţii;

3. Pune un zid către concurenta ta;

4. Îţi economiseşte banii.

Este mai puțin costisitor să revinzi către un client loial sau să cucereşti un prospect care a ajuns la tine prin recomandare, decât să atragi unul nou.

Iată o idee pe care o poţi aplica chiar acum: Invită-ţi clientul la un #CofeeTime!
Sunt 250 de zile lucrătoare pe an. Dacă dimineaţa alegi să îţi bei cafeaua alături de un client, furnizor, colaborator, atunci poţi obţine între 250 şi 500 de discuţii sau de întâlniri de valoare care pot ajunge să producă vânzări. Atenţie: discuţii care generează vânzări, nu discuţii de vânzări.  

Cucereşte-ţi clientul cu toate piesele de ŞAH!

Cum ar fi să cunoşti toate elementele de mindset, toate lecţiile şi mutările strategice ale TUREI care să îţi maximizeze rezultatele la nivelul la care tu te afli acum? Şi cum ar fi să descoperi abilităţile pe care le mai ai de dezvoltat şi tehnicile care te-ar ajuta să treci la nivelul următor în vânzări? Drumul de la PION la CAMPION trece prin…toate piesele de şah. Află că nu există o piesă mai bună sau mai rea, ele sunt diferite, se completează şi joacă împreună pentru acelaşi obiectiv: ŞAH MAT pe tabla vânzărilor!

Cucereste clientul
Masterclass PION

MASTERCLASS ONLINE – DE LA PION LA CAMPION ÎN VÂNZĂRI

De la PION la CAMPION în vânzări” este singurul masterclass de vânzări de la A la Z care rezolvă provocările de astăzi şi de mâine ale oamenilor de vânzări. Te trece prin toate etapele pe care nu ţi le spune nimeni: pregătire – prospectare – poziţionare – abordare directă – prevenire şi rezolvare de obiecții – dezvoltare de relaţii – creştere a numărului de recomandări şi multe altele. Nu doar că vei face mai multe vânzări și vei câştiga mai mulți bani, ci te vei transforma într-un CAMPION în vânzări şi un Om (cu O mare). 

CONŢINUT

Masterclassul îmbină teoria cu practica: strategii inovative din Şcoala Nouă de Vânzări, exemple şi instrumente pentru creşterea performanţei, provocări şi exerciţii pentru antrenarea abilităţilor, quiz-uri pentru testarea cunoştinţelor. 

TRAINER

Andrei Dunuță este fondatorul Arta de a NU vinde® şi singurul trainer din România certificat de Jeffrey Gitomer (autorul bestsellerului „Biblia Vânzărilor” și unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de vânzări din toate timpurile).

ACCES

Poţi urma cursul online de acasă, de la birou, din vacanţă, practic de oriunde ai o conexiune la internet. Îl parcurgi în ritmul tău şi îți alegi propriul mediu de învățare. Ai acces pe viaţă la cursul actual şi la toate actualizările viitoare. 

CE PRIMEŞTI CONCRET: 

– 1 program Full Learning în cadrul căruia vei afla tot ce ai nevoie să ştii despre vânzări dintr-un singur loc;

– 1 comunitate de networKING pentru a primi suport, a schimba experiențe și a dezvolta relații: acces la un Grup Privat;

– 1 live/lună pentru actualizări şi tendinţe în vânzări, pentru oferirea de resurse suplimentare chiar și după finalizarea cursului;

– Bonusuri educaționale surpriză la achiziţionare;

– Oferte speciale pentru continuarea călătoriei de învățare și antrenament cu Arta de a NU vinde®. 

ce primesti concret

PENTRU CĂ AI DOVEDIT CĂ VREI SĂ FII CAMPION ÎN VÂNZĂRI, PRIMEŞTI UN CADOU DIN PARTEA NOASTRĂ!

Primești 300 lei pe care îi poți folosi la achiziționarea masterclassului „De la PION la CAMPION în vânzări”.  

Îți poți consuma cadoul o singură dată, în primele zile după lansarea oficială. Te vom anunţa cu prioritate atunci când va avea loc lansarea pentru că locurile sunt limitate!

Codul unic pentru voucherul tău îl ai deja pe mail-ul cu care te-ai înscris pentru a realiza quiz-ul „Tu ce piesă de şah eşti în vânzări?”

Totul e bine când se termină cu ŞAH MAT
Şi cu un share!

Quiz realizat de

Arta de a NU vinde®

Arta de a NU vinde® by Andrei Dunuță este brandul care şi-a propus să schimbe vânzările în România şi România prin vânzări. Reuşim să ne îndeplinim misiunea printr-o abordare #neconvențională, bazată pe jocuri, exerciţii şi provocări, îmbinând teoria şi practica, educaţia şi distracţia, motivaţia şi inspiraţia, totul într-un cadru safe, relaxant şi amuzant. Dacă şi tu crezi că antrenamentul bate talentul, atunci te invităm să intri în Comunitatea oamenilor #neconvenţionali şi autentici, viitori lideri în domeniul vânzărilor şi să descoperi toate experienţele ADNV.

Andrei Dunuta

Copyright ADNV © 2024