The KINGS who’ll be speaKING

ARE YOU READY TO BE MOVED?

O filosofie, o zi, sute de oportunități, direct de la cei mai relevanți jucători din Universul Vânzărilor. Pregătește-te pentru studii de caz, instrumente practice, învățături îmbrăcate în metafore și, nu în ultimul rând, pentru un timp de calitate alături de Regele Vânzărilor, Jeffrey Gitomer.

Faceți cunoștință cu cele mai strălucitoare piese de pe tabla conferinței!

Jeffrey Gitomer

King of Sales
International Sales Trainer
Keynote Speaker
Best-Selling Author

Conectează-te cu Speakerul:

Implicare în Conferinţă

Prezentări strategice și Panel de întrebări

Subiecte abordate

Îţi pune pe masă strategiile prin care poţi ajunge la noi clienţi si acțiunile pe care le ai de realizat dacă îți propui să fii recomandabil. Vei afla cum își doresc consumatorii să fie tratați și care sunt secretele de customer service pe care nu ți le spune nimeni. În plus, Jeffrey Gitomer îţi va răspunde celor mai arzătoare întrebări din domeniu.

Povestea Speakerului

Jeffrey Gitomer este trainerul de vânzări nr. 1 din SUA, o legendă în domeniu, un consultant pentru marile companii din lume, un speaker cu peste 2500 de discursuri susținute pe tot globul, un autor multiplu de bestseller-uri și unul dintre cei mai bine vânduți 5 autori de cărți de vânzări din toate timpurile.
Întreaga experiență şi-a aşternut-o în 15 cărți, printre care „The Sales Bible” (Biblia vânzărilor), „The Little Gold Book of YES! Atitudine” și “The Little Red Book of Selling“.

Totodată este mentorul şi martorul succesului celor mai răsunătoare branduri din lume, cum ar fi IBM, Coca-Cola, Adecco, BMW, HP, Kimpton Hotels, Hilton, Enterprise Rent-A-Car, AmeriPride, Carlsberg sau The New York Post şi multe altele.

Implicare în Conferinţă

Prezentare strategică, Panel de întrebări şi Moderator al Conferinţei De la PION la CAMPION în vânzări, alături de Mihai Morar.

Subiecte abordate

Îţi aduce doza #neconvenţională de educaţie punând în lumina reflectoarelor mindsetul de campion și traseul omului de vânzări de la PION la CAMPION. Vei primi informaţii concrete despre algoritmul de dezvoltare a relaţiilor care ajung să vândă pentru tine. O prezentare tactică, strategică și memorabilă.

De asemenea, Andrei Dunuță va răspunde în cadrul Panelului de întrebări, alături de alți directori de vânzări, curiozităților și provocărilor din domeniu.

Povestea Speakerului

Este omul care şi-a propus să schimbe vânzările şi public speaking-ul în România şi România prin vânzări şi public speaking. ​

S-a mutat în fiecare căsuță pe tabla de şah a vânzărilor timp de 14+ ani, căutând cele mai bune strategii de a da Şah Mat. Le-a făcut pe toate cunoscute în mediul de vânzări şi afaceri antrenând peste 15000 de cursanți care şi-au propus să facă performanţă şi peste 5000 de speakeri care au participat la competiții, conferințe şi prezentări de impact, livrând totodată peste 100 de traininguri de vânzări sau concepte creative pentru branduri de prestigiu.​

Printre companiile în care a făcut magie se numără IMB, UiPath, HP, Samsung, Oracle, Pepsi, Avon, Sephora, BAT, Danone, businessuri cu o voce puternică pe harta afacerilor.

Andrei Dunuță

Nebun de bun în Vânzări
Sales & Public Speaking Trainer
Tedx & Keynote Speaker
Creatorul universului Arta de a NU vinde

Conectează-te cu Speakerul:

Mihai Morar

Jurnalist
Om de radio
Gazda podcastului Fain & Simplu

Conectează-te cu Speakerul:

Implicare în Conferinţă

Moderator al Conferinţei De la PION la CAMPION în vânzări, alături de Andrei Dunuţă.

Subiecte abordate

Este omul Fain şi Simplu care este alături de comunitatea ADNV încă de la prima conferinţă. Te va ghida şi de această dată de-a lungul întregii experienţe, fiind moderator al Conferinţei alături de Andrei Dunuţă. El te va purta printre emoţiile, revelaţiile şi trăirile zilei, fiind totodată generatorul unei ZUper atmosfere. 

Povestea Speakerului

Mihai Ionuț Morar este una dintre cele mai recognoscibile voci care trezesc România. Născut pe 14 octombrie 1981 la Baia Mare, a devenit un etalon în radioul românesc, alături de Daniel Buzdugan și celebrul lor matinal de la Radio ZU.

Mihai a folosit perioada lockdown-ului ca să lanseze podcastul „Fain&Simplu”, devenit în nici un an unul dintre cele mai urmărite podcast-uri din România.

Este căsătorit cu Gabriela Morar cu care are trei fetițe: Mara, Cezara și Roua.

Implicare în Conferinţă

Panel de întrebări.

Povestea Speakerului

Nicolae Damu este un „manager de oameni” în sensul adevărat al cuvântului, având o mare capacitate de a înțelege atât nevoile reale ale colegilor săi, cât și pe cele ale clienților. Este extrem de priceput în a construi un mediu de lucru motivant, prin care să-și ajute colegii în evoluția lor profesională. Lucrează în mediul bancar de 20 de ani, având în CV nume grele precum Banca Transilvania, Bancpost și Millennium Bank. Pasiunea lui este aceea de a construi echipe de vânzări extrem de eficiente, formate din oameni care îl apreciază foarte mult tocmai pentru că știu că, alături de el, își pot depăși limitele.

Nicu Damu

VP Office Network @ TBI Bank

Conectează-te cu Speakerul:

Viorica Păcurar

Director Vânzări Retail și Corporate la NN Asigurări de Viață

Conectează-te cu Speakerul:

Implicare în Conferinţă

Panel de întrebări.

Povestea Speakerului

Viorica Păcurar are o experiență de peste 25 de ani în domeniul vânzărilor de asigurări și pensii private. De-a lungul carierei, a contribuit la dezvoltarea rețelei extinse de vânzări NN, a dezvoltat echipe performante de consultanți financiari și manageri și s-a implicat și în dezvoltarea portofoliului de soluții de asigurări de viață, asigurări de sănătate și pensii private. Din rolul de Director Vânzări Retail și Corporate, Viorica se ocupă, împreună cu cei peste 1.600 de consultanți financiari și manageri din forța de vânzări, de consolidarea și extinderea activităților de vânzări NN în toată țara.

Află de la ei cum să-ți duci și tu vânzările la următorul nivel!

Coș